EU GDPR

Datapolitik

Dataansvar

Hos Truck og Traktor respekterer og beskytter vi dine firmaoplysninger. Vi hverken sælger, deler eller udlejer kundens personlige oplysninger til andre.

Hjemmesiden

Vi indsamler ikke oplysninger om kunder, når de besøger hjemmesiden. Hverken oplysninger som browser-navn, computertype og tekniske oplysninger om kundens forbindelsesmåde med hjemmesiden, såsom styresystem, internetudbyder og andre lignende oplysninger.

Hvordan bruges kundens oplysninger?

Ved rekvirering af ydelse hos Truck og Traktor, oplyser kunden:

Firmanavn - adresse - kontaktperson - telefonnr. - mail – CVR nummer - faktureringsoplysninger

Oplysningerne benyttes udelukkende til fakturering, tilbud og levering. Vi deler ikke disse oplysninger med nogen andre, medmindre dette er nødvendigt for at gennemføre bestillingen fx ved garanti.

Til at sende e-mails

Vi kan bruge kundens e-mailadresse til at besvare spørgsmål eller andre forespørgsler, såfremt det er relevant.

Hvordan vi beskytter dine oplysninger

Vi har indført passende processer for indsamling, opbevaring og behandling af kundedata for at beskytte mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller destruktion af kundeoplysninger, betalingsoplysninger og data opbevaret i regnskabssystemet og mailsystemet. Mailkorrespondancer opbevares højst 1 år.

Ændringer til datapolitikken

Vi har ret til at opdatere denne datapolitik til enhver tid. Når vi gør dette, vil vi ændre datoen for seneste opdatering i bunden af denne side. Vi opfordrer kunden til regelmæssigt at kontrollere denne side for ændringer for at være orienteret om, hvordan vi hjælper til at beskytter kundeoplysninger. Kunden anerkender og accepterer, at det er kundens ansvar at gennemgå denne datapolitik regelmæssigt og være opmærksom på ændringer.

Din accept af disse vilkår

Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du ovenstående datapolitik og vilkår for service. Hvis du ikke accepterer denne politik, bedes du som kunde venligst ikke benytte hjemmesiden. Den fortsatte brug af denne hjemmeside efter ændringer af denne politik vil anses for accept af sådanne ændringer.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende datapolitikken og hjemmesidens praksis, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 41 560 578 eller truckogtraktor@yahoo.dk

 

Denne politik er sidst opdateret den 19. maj 2018